Bánovics Marcsi - Fotózásom a Ringen | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Bánovics Marcsi - Fotózásom a Ringen

Bánovics Marcsi – Fotózásom a Ringen

2011. május 4. szerda

Egy ideje tervben volt, hogy új fotók készüljenek rólam, méghozzá a Gridgirls.hu színeiben.
A fotózás megszervezését a fiúk teljesen rám bízták, úgyhogy mindenben szabad kezet kaptam.
A fotós szerepére Bíró Ádám barátomat kértem fel, akihez az egyik számomra legkedvesebb fotósorozatom is fűződik, és nagyon tehetségesnek tartom!
Ádám magával hozta az egész csapatát, így a fotósorozat mögé a Creative Fashion Team teljes szakértelmét is megkaptuk  azaz  fodrász, sminkes, és külön stylist is dolgozott a fotózás siekréért!
Felmerült az ötlet, hogy a jó idő beköszöntét kihasználva akár szabadban is megcsinálhatnánk a sorozatot. Nem túl sok gondolkozás után a választásunk, a már kézenfekvőnek tűnő Hungaroringre esett, ami a legközelebbi versenypálya, és ahol már én is szinte otthonosan mozgok.
Az engedélyek elintézésében Kovács Niki anyukája volt segítségünkre, aki kölcsönadta nekünk a ringen lévő irodáját is, ami nagyban megkönnyítette a sminkes-stylist-fodrász trió dolgát, és persze az én helyzetemet is.
Pár fotóhoz kelléknek, kölcsön kaptuk Niki motorját, és swarowski kövekkel díszített bukósisakját is.
Ha már a kellékeknél tartunk, egy igazán dögös  narancssárga Lamborghini Murcielago is a társam volt a pózolásban, egy kedves ismerősöm Vegas jóvoltából!
Nem mondom, hogy egyszerű volt összehozni , majd egy hónap telt el mire sikerült nyélbe ütni a dolgot! Azon kívül, hogy több mint 7 embernek  kellett egy azon időben ráérnie, a Ringen  sem volt könnyű olyan napot találni amikor szabad a bejárás, mivel igencsak dübörög már a szezon.
És ha ezek mind egyeztek? Akkor ott volt az időjárás is, ami április lévén most is rászolgált az erre a hónapra  legtöbbet használt jelzőre : „bolond április”.
Annak ellenére, hogy előtte és utána is borús-esős időt „élvezhettünk”, szerencsénkre a nagy nehezen kitűzött és leszervezett napon,  gyönyörű napsütésünk volt. Ennek én csak részben örültem, mert bár imádom a jó időt, még valahogy nem sikerült rájönnöm, hogyan tudnék nappal szemben napszemüveg nélkül hunyorgás-mentesen mosolyogni. Annak érdekében, hogy a képek nagy részében a mosoly ne grimasznak hasson, Ádám igyekezett a segítségemre lenni. A technikánk a következő volt: csukott szemmel pózoltam, Ádám számolt, én pedig háromra nyitottam a szemem.
Ez sem hozott mindig elsöprő sikert mert vagy Ádám felejtett el számolni, vagy én nyitottam rosszkor, vagy pont beborult, de valami mindig volt ami nevetésre adott okot!
A Hungaroring bejárata előtti Sziszi Ferencet ábrázoló ( http://hu.wikipedia.org/wiki/Szisz_Ferenc )
szobor megfogta a fantáziánkat! Ki is választottuk egyik helyszínünkként, előtte-mellette is készült pár kép. A fotózás alatt 3x öltöztem át, itt a hosszú csizma-piros miniruha-piros rúzs combóját viseltem, ami megfigyeléseink szerint, ezen meleg hétköznap délután az éppen arra haladó sofőrök figyelmét igencsak kizökkentette a mindennapi rutinból. A kedves kis szobor, azaz alkalmi modell partnerem mellett állva elég viccesen hatottam az exrtavagáns göncben, nem is bírtam ki, hogy ne eresszek el egy viccet, ami általános derültséget okozott körünkben.
Odaszóltam a fémből készült Ferencünknek a tarifáról, és hogy ne reménykedjen!
A kész képeket napokon belül ti is láthatjátok majd részben itt, és a Creative Fashion Team facebook oldalán (http://www.facebook.com/segelwzi#!/creativefashionteam) , de addig is, csatolunk pár werk képet a cikkhez tartozó galériába!

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626646910280″]

Címke: , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu