Bánovics Marcsi a Gridgirls.hu háziasszonya/arca | Grid Girls - Hostess, Modell, Szexy lányok, képek, videók, rendezvények, magazin, promoció
Bánovics Marcsi - Grid Girls.hu háziasszonya

Bánovics Marcsi a Gridgirls.hu háziasszonya!

2011. március 4. péntek

Sziasztok!
Bánovics Marcsi vagyok, a gridgirls.hu háziasszonya /arca.

Bánovics Marcsi

Amikor megkerestek az oldal megálmodói és felkértek a háziasszonyi szerepre, bevallom kicsit szkeptikusan fogadtam.   Szerencsére már az első személyes találkozáson, majd a későbbi, az oldal elindulását megelőző munkafolyamatok alatt is bebizonyosodott, hogy alaptalan volt az aggodalmam. Mondhatom, hogy az élet sok területén maximalista vagyok és itt tényleg jó gondolatokhoz, minőséghez és egy valóban mögöttes tartalommal rendelkező dologhoz adtam a „nevem”. Aminek külön örülök, hogy lehetőségem nyílik, nem csak a nevemet, és a külsőmet adni,  megcsillogtathatom a tudásomat, és az évek alatt szerzett tapasztalatomat is.  Részt vállalhatok a szervezésben, ötletelésben, és kipróbálhatom magam rég áhított, általam igazán preferált és érdekesnek tartott dolgokban is, mint a cikkek írása-szerkesztése is.

Na de ne szaladjunk annyira előre, hisz még be sem mutatkoztam. 🙂

Nehéz lenne pár szóban összefoglalni  az elmúlt 32 évet- hozzáteszem nagy örömömre-  de azért megpróbálkozom vele.

A média világával, a 2005-ös Playboy Playmate válogatása után kerültem szorosabb kapcsolatba, ahol a legjobb tizenkettőbe, és ez által az újságba való bekerülés után számomra is megnyíltak ezek a sokak számára érdekes, és izgalmas kapuk. Persze nem mindenki tudott/akart élni a kínálkozó lehetőséggel, hozzáteszem megfelelő értékrend, tisztánlátás, emberismeret és talpraesettség nélkül tényleg nem olyan könnyű, mint amilyennek esetleg kívülről látszik. Sosem akartam mindenáron szerepelni, magamat mutogatni, egyébként sem vagyok egy törtető típus. Ami velem „megesett”

( Playmate, póker, Dr Mogács videó, Kész átverés, Wellis plakát, stb.), nagy része mind a sors, az ismerősök, de főleg  a véletlenek műve.

Azt hiszem, bár tombolán vagy lottón még sosem nyertem,   szerencsés típus vagyok!:)

Jó, persze nem csak a szerencse műve. Talán a viszonylagos lazaságom, a rugalmasságom, talán a jó kommunikációs képességem – a külsőt nem véletlenül nem emelem ki, mert az még ebben a világban sem minden- is nyomhatott a latban. A lényeg, sorra találtak meg a felkérések, szerepek.

A Playboyon kívül láthattatok még itt-ott.

Bánovics Marcsi a Gridgirls.hu háziasszonya!

Bánovics Marcsi a Gridgirls.hu háziasszonya!

A teljesség igénye nélkül, megjelentek képeim a CKM-ben, FHM-ben,  és kisebb újságokban is (Autósport, Wilde magazin), plakátokon, szórólapokon, katalógusban, videoklipekben.

Sokszor szerepeltem különböző műsorokban pl :  a Mokkában, Reggeliben, Aktívban, Magellánban, Csaó Darwinban, Kész átverésben, Pókerstarsban, Vacsoracsatában, Cool tv-ben.

Imádok utazni, olvasni, a pozitív gondolkozás, az egészséges életmód, és a természetvédelem (  pl: szelektív hulladékgyűjtés) fontos dolgok az életemben. Ezzel kapcsolatos rendezvényeken is ( Föld Órája, Sztárok a Zöldért kampány)szívesen veszek részt, amennyiben időm is  engedi.:)

Ejtek pár szót a témába vágó előéletemről is.

Én magam – azt hiszem sokak szerencséjére és a szüleim örömére- csak a saját kis autómat vezetem, apró malőrökkel, de azt egész magabiztosan!

Mint playmate lány, volt szerencsém többször is versenyautóban, és versenymotoron is ülni. Utasként persze, de az is maradandó élmény marad!

Az évek során számtalan különböző kiállításon (luxusautó-show, motor/auto-expo, oldtimer show), rendezvényeken (különböző márkájú motor/autó bemutatók, motorleleplezések, Forma 1 afterparty), versenyeken (Forma 1, gyorsulás, rallyk) vettem részt, és nyertem betekintést ebbe a pezsgő, izgalmas, világba! Nagyon örülök, hogy ezen oldal indulásával még szorosabbra fűzhetem ezt a jelképes „viszonyt”, és újabb élményekkel, kalandokkal fogok majd gazdagodni!

Jó szórakozást, és kellemes böngészést kívánok minden idelátogatónak!

U.I.: Akinek esetleg ezután is hiányosságai támadnának Velem kapcsolatban, a www.banovicsmarcsi.hu hivatalos oldalamon kielégítheti kíváncsiságát.

Címke: , , , , , ,

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Sidebar

Shopmanager.hu